eldstad. lyx vs budget


Design: Flöz Design av Blomus . Finns att köpa här för ett pris på ca 14.000
Från rusta för 1495:-

äntligen hemma-mässan

Mässan är i full gång och här visar jag bara lite inspirerande bilder


höganäs

En av de senaste serierna från höganäs. Fint och mysigt med handgjord keramik!


badrum

Enligt badrumstrender.se är det här De aktuella färgerna för badrum våren 2011

Bilden visar Alternas badrumsinredning som du hittar på Badplatsen

inspiration i bilder


väggord

Amor vincit omnia
Kärleken ser inte med ögonen...
Some people walk in the rain
citat på väggen eller bokstäver som man hänger upp själv är väldigt populärt och snyggt! Här är några exempel som jag personligen tycker är väldigt snygga och fina. Vill man inte lägga pengar på det kan man skriva sitt favoritcitat själv på väggen, om man vågar förståss.

grönt är sköntDen gröna färgen har en lugnande effekt på oss människor och i  ärfaktiskt grön en mycket modern färg. Men som jag sagt tidigare är det inne med mycket färger över huvudtaget och precis som med kläder finns det ju flera olika sorters trender och stilar som är inne samtidigt. Grönt känns däremot väldigt fräscht och somrigt enligt mig! 

Jeeves pendelEn häftig lampa från Innermost, som  har blivit populär i år.  Själv tycker jag att den är superläcker! Priset ligger dock runt 2000 kronor. Men vill man göra en själv är ju inte det allt för svårt om man är lite kreativ och pysslig av sig!

glada barnrum

Lite gulliga leksaker som man kan beställa hem med billig frakt här! Man blir alltid så glad när man ser barnleksaker tycker jag. Alltid så färgglada och roliga, jag tycker vi behöver lite mer sånt i livet även när vi inte är barn längre!


Vad är inne i vår?

Kommentar:
Är country-stilen inne i vår?
Svar:
Country, shabby chic och ljusa färger är en trend som varit stark den senaste tiden. En av de trender som kommer nu till våren är den färggladare inredningen. Däremot kommer country-stilen att hålla i sig ett långt tag framöver. För det första är stilen tidlös och för de andra tar det lång tid för en trend att försvinna. Men om du vill satsa på något som blir trendigt i vår, satsa på mycket färger!

Men viktigast av allt, du själv ska trivas i ditt hem, oavsett om det är trendigt eller inte!(Bilden är från en annan inredningsblogg med många bra tips om du är intresserad)

Äntligen hemma-mässan

Mellan 17-20 februari kan man besöka äntligen hemma-mässan i Kista centrum. Där kan man besöka alla programaledare i serien men framför allt få en massa inspiration till hemmet och trädgården. Om du vill se vilka företag som medverkar på mässan eller annan info så besök deras hemsida! (Bilderna är från deras mässa 2010)

lexington och country

Här kommer lite insperation ur lexingtons nya vårkollektion. Country-stilen är ju helt underbar men har tyvär ett pris på 500 upp emot 4000 kronor per vara. Men man kan ju alltid låta sig inspireras av den mysiga stilen om man inte har råd att köpa just de här.

tapeter

Våren närmar sig och många av de ljusa tapeterna är på väg tillbaka. Något som återkommer mycket bland årets tapeter är fåglar men främst av allt, mönstrade tapeter och vågade mönster! Här har ni en del exempel från tapetshopen. Den översta bilden är för övrigt den tapet som vi använder oss av nere i källlaren där det renoveras för fullt.

En blogg om inredning

Här kommer ni kunna läsa om inredning och tips för hemmet. Just nu är designen här på bloggen helt fel. Men jag ordnar det ikväll.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0