Börjar Blogga igen

 
Som många andra, så tycker jag att den industrilla stilen som är väldigt populär just nu också är väldigt snygg. Den är ren och enkel i grunden och sen är det bara att inreda så mycket man vill med alla möjliga personliga saker som man tycker om. Våga blanda olika saker som kanske från början inte tycks passa så bra ihop, för i slutändan kan det bli rikitgt snyggt.
 
Tips:
Börja med de stora möblerna och fyll sedan på med de mindre föremålen. Tänk att du ska köpa möbler till en fabrik eller ett kontor som ska tåla mycket slitage, så hittar du lättare grunden i stilen. Därefter kan du fylla på med några färgklickar, kanske en färgglad stol, en lampa eller en tavla. Men försök att hålla dig till ganska lite färg. Satsa på grått och strikt och använd dig i huvudsak till ett eller två föremål som gärna får sticka ut i färgen. Låt detta föremål bli huvudattraktionen i rummet.
 
Det är också väldigt snyggt att få in lite "jaktstuge-känsla" ihop med det industriella, det ger en mjukare inredning. Så mitt tips är att antingen satsa på detta eller att hålla det inredning ganska hård men att smyga in någon stark färgklick i det hela.
 
 

RSS 2.0